Suunnitelmat muuttuvat lennosta

Ennen muuttoa olin tallentanut Pinterestiin läjän kuvia erilaisista sisustusratkaisuista. Suunnitelmissa oli saada aikaiseksi pelkistetty ja yksinkertainen japanilaistyyppinen asunto. Eihän yksiöön nyt isompaakaan olisi saanut aikaiseksi.

Kirjahyllyn kasaamisen ja edellisen asunnon terassikalusteiden asentamisen jälkeen suunnitelma muuttui. Ihastelin omaa nurkkaustani ja aloin katselemaan muuta asuntoa (laitan kuvia myöhemmin) vain todetakseni, että parhaatkin suunnitelmat on tehty rikottaviksi.

Olen aina pitänyt Lexingtonin tyynyistä, keittiötekstiileistä sekä matoista. Nyt niille löytyikin loistavaa käyttöä, kun sopivat uuden asunnon sisustukseen huomattavasti paremmin kuin japanilaistyyliseen yksinkertaisuuteen. Ja mikä parasta, saan haastaa itseäni uudenlaisen sisustusmaailman parissa.

Jahka saamme purettua lisää laatikoita, niin pistelen vielä kuvia. Tällä hetkellä suurimmaksi haasteeksi taitaa muodostua turkoosien ”window shades” – puiden löytäminen. Niitä ei täällä pohjolassa kovin paljon ole myynnissä. Jos sulla on hyviä vinkkejä ja sisustusideoita niin kaikki otetaan vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s